شیرینی سوئدی

مطلب را به اشتراک بگذارید

شیرینی سوئدی


مواد لازم :‏
کره……………………………… یک فنجان‎
پودر قند………………………… نصف فنجان‎
آرد الک شده……………………. ۲ فنجان‎
پودر هل………………………… یک چهارم قاشق چایخوری‎
جوش شیرین……………………. یک چهارم قاشق چایخوری‎
کنجد سفید……………………….. به مقدار لازم
طرز تهیه :‏

مرحله ۱ – پودر قند و کره را با همزن بزنید تا سفید شود.

مرحله ۲ – آرد، جوش شیرین و هل را با یکدیگر مخلوط کرده و با مواد بالا ترکیب کرده تا خمیر مناسبی که بدست نمی چسبد درست شود.

مرحله ۳ – از خمیر گلوله هایی به قطر یک و نیم سانت جدا کرده و یک سمت آنرا در کنجد سفید بغلطانید.

مرحله ۴ – شیرینی را در سینی فر با فاصله چیده و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید.

مرحله ۵ – شیرینی های آماده شده را بعد از سرد شدن در ظرف مورد نظر چیده، روی آنرا سلفون کشیده و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

نکات :‏
‏۱٫ می توان ۲ قاشق از آرد را کم کرد و ۲ قاشق نشاسته ذرت را جایگرین آن نمود‎.‎
‏۲٫‏ اجازه دهید‎ ‎‏ کره  در دمای محیط نرم شود تا خمیر شل نشود. (کره را  آب نکنید)‏
‏۳٫‏ برای این دستور از هر پیمانه ای که استفاده می نمایید همه اندازه گیری با همان پیمانه باشد‎.‎

‏۴٫‏ به دلیل اینکه خود شیرینی کره دارد اجباری در استفاده از کاغذ روغنی در قالب نیست‎.‎

البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خونی انتخاب شود. بطور مثال : مصرف هل برای دارندگان تمام گروه های خونی بلامانع است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *