شیرینی بهشتی

مطلب را به اشتراک بگذارید

شیرینی بهشتی


مواد لازم :‏
کره آبکرده…………………………………………….۱ پیمانه سرخالی
پودر شکر……………………………………………. ½ پیمانه پر
آرد……………………………………………………. ۱ و ⅓ پیمانه
وانیل………………………………………………….. ¼ قاشق چایخوری
زعفران و پودر کاکائو در صورت تمایل…………… به مقدار لازم
‎ ‎

طرز تهیه :

مرحله ۱ – روغن و شکر را با همزن زده تا کرم و روشن شود، سپس وانیل را اضافه کنید.

مرحله ۲ – آرد الک شده را اضافه کرده و مخلوط نموده تا خمیر نرم بدست آید، در صورت تمایل به چند رنگ بودن شیرینی، باید خمیر را تقسیم کرده و هر قسمت را با پودر کاکائو یا زعفران مخلوط کنید.

مرحله ۳ – خمیر را به صورت شکوفه با کمک قیف در آورده و در سینی فر چیده، در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید. روی آن را با پودر پسته یا بادام تزئین کنید.

 البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خونی انتخاب شود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *