شیرینی بادامی، شیرینی فانتزی بدون پخت برای نوروز!!

مطلب را به اشتراک بگذارید

شیرینی بادامی، شیرینی فانتزی بدون پخت برای نوروز!!

شیرینی بادامی یکی از شیرینی های فانتزی است که برای پذیرایی از میهمانان نوروزی بسیار مناسب است. در این مقاله طرز تهیه شیرینی بادامی را آموزش داده ایم.
مواد لازم برای شیرینی بادامی برای نوروز


پودر بادام : ۲ لیوان
پودر شکر : ۱٫۵ لیوان
گلاب : کمتر از نصف لیوان
خلال پسته : به مقدار لازم
طرز تهیه شیرینی بادامی برای نوروز
ابتدا پودر بادام را با دوسوم پودر شکر مخلوط کنید.

گلاب را کم‌کم اضافه کنید که مواد شل نشود و به صورت خمیری منسجم درآید و بتوان آن را در دست فرم داد و به شکل بادام یا توت درآورد.

این خمیر را کمی ورز دهید تا کاملا چسبنده شود.
از مواد خمیر به اندازه یک فندق بردارید و آماده کنید و در ظرف مناسبی بچینید.
از یک خلال پسته برای دسته میوه استفاده کنید و در انتهای توت‌فرنگی فرو کنید.
پودر شکر را با کمی پودر لبو یا هر رنگ خوراکی مجاز مخلوط کنید و بعد توت‌های آماده شده را در پودر شکر رنگی بغلتانید تا جلوه بهتری داشته باشند.
این شیرینی را در ظرف دردار تا مدت‌ها می‌توانید در جای خنک نگهداری کنید.
شیرینی بادامی بسیار مقوی و مغذی است و احتیاج به پخت ندارد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *