شکمی صاف با معجزه ای به نام دانه کتان

مطلب را به اشتراک بگذارید

شکمی صاف با معجزه ای به نام دانه کتان

معرفی دانه کتان

کتان دانه بسیار مغذی است که بیشتر از چیزی که به نظر می رسد مورد پسند افرادی قرار می گیرد که با رژیم های لاغری سرگرم هستند. چربی های غیر اشباع، برخلاف چربی های اشباع موجود در فست فودها، نه تنها باعث کاهش کلسترول خون می شوند بلکه توده های چربی بدن، خصوصاً چربی های دور شکمی را در هم می شکنند. این دانه علاوه بر هدف قرار دادن چربی ها، برای افرادی که از نفخ شکم و یبوست رنج می برند نیز بسیار مفید می باشد. با توجه به این که دانه کتان غنی از فیبر است کمک حال ارزشمندی برای دستگاه گوارش جهت هضم بهتر غذاها می باشد. سعی کنید این دانه را به صبحانه، سالاد برای ناهار و اسموتی های خانگیتان اضافه کنید تا از خواص دانه کتان بهره مند شوید.

خواص دانه کتان برای لاغری

  • دانه کتان باعث کاهش کلسترول خون بیشتری نسبت به داروهای شیمیایی می گردد. با مصرف روزانه ۲۰ گرم دانه کتان سطح کلسترول LDL و تری گلیسیرید خونتان کاهش خواهد یافت.
  • یکی از راه های ساده برای سرعت بخشیدن به روند لاغری اضافه کردن ۲ قاشق سوپ خوری دانه کتان بو داده به الگوی غذایی روزانه تان می باشد.
  • دانه کتان حاوی مقدار کمی کربوهیدرات و در مقابل سرشار از ویتامین B، اسیدهای چرب امگا ۳ و فیبر می باشد که به شما قدرت مقابله با گرسنگی را خواهد داد.
  • استفاده از دانه کتان برای لاغری با تحریک همورمون های استروژن باعث ایجاد لایه ای محافظ در برابر سرطان سینه خواهد شد و برای بانوانی که از این بیماری رنج می برند توصیه می گردد.
  • کاهش وزن با دانه کتان به تخمک گذاری طبیعی در بانوانی که قصد حاملگی دارند کمک شایانی خواهد کرد.
  • بانوان می توانند با مصرف روزانه ۴۰ گرم دانه کتان آسیاب شده از گُر گرفتگی که یکی از علائم یائسگی است در امان بمانند.

تخم کتان طلایی ۲۰۰ گرمی

تخم کتان طلایی

نکاتی در ارتباط با استفاده از دانه کتان

  • خانم های باردار و مادران شیرده بهتر است از نوع بو داده دانه کتان به جای آسیاب شده استفاده نمایند یا خود در منزل دانه کتان را آسیاب نموده و استفاده کنند.
  • استفاده از دانه کتان بهتر از روغن دانه کتان است، زیرا روغن کتان مدت نگه داری بسیار محدودی به علت اکسیده شدن و از دست دادن خواص دارد.
  • دانه کتان خام به دلیل قشای سخت بیرونی بدون این که به خوبی جذب بدن شود دفع خواهد شد، پس بهتر است از نوع بو داده (حرارت دیده) یا آسیاب شده آن استفاده کرد.
  • دانه کتان قابلیت اضافه شدن به تمام نان ها، کلوچه ها، شکلات ها، رژیم های بدون گوشت، همراه با حبوبات، ماکارونی، سالاد، آب میوه ها و سوپ را دارد.

برای داشتن شکمی صاف امتحان کنید

روزانه یک قاشق سوپ خوری دانه کتان آسیاب شده را به یک لیوان آب ولرم اضافه کرده و ناشتا میل نمایید. از آن جایی که دانه کتان حاوی امگا ۳ می باشد جایگزین بسیار مناسبی برای افرادی است که نمی توانند از روغن ماهی استفاده نمایند. اسیدهای چرب موجود در دانه کتان مانند امگا ۳ مستقیماً بر روی چربی های دور شکم تأثیر می گذارند.

دستورالعمل تهیه نوشیدنی چربی سوز در ۷ روز

  • یک عدد موز (یا آناناس تکه تکه شده)
  • یک عدد گریپ فروت
  • نصف لیوان ماست کم چرب
  • نصف قاشق چایخوری زنجبیل ارگانیک
  • ۲ قاشق غذاخوری دانه کتان
  • یک قاشق چایخوری روغن زیتون فرابکر
  • ۲ قاشق غذاخوری کشک پودر شده

تمام اجزای فوق را در مخلوط کن ریخته و برای رقیق تر شدن می توانید کمی آب به آن اضافه کنید و پس از هم زدن میل نمایید. با این روش طی ۷ روز شاهد نتیجه آن در شکم خود خواهید شد. مخلوط موز و دانه کتان علاوه بر سم زدایی باعث رفع چربی های دور شکمی تان خواهد شد. دارندگان گروه خون A و O کشک را اضافه نکنند.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *