شکلات تلخ تخته ای با نمک دریایی

مطلب را به اشتراک بگذارید

شکلات تلخ تخته ای با نمک دریایی

مواد لازم:

شکلات تلخ و شیرین …………………… ۱۲۰ گرم

نمک دریایی ……………………………….. به مقدار لازم

کره …………………………………………….. نصف پیمانه

کره بادام زمینی ………………………. ۱ پیمانه

جو دو سر ………………………. ۱ و سه چهارم پیمانه

عسل ……………………………………… یک سوم پیمانه

طرز تهیه:

کره بادام زمینی، کره و عسل را روی حرارت ملایم درون ماهیتابه آب کنید. سپس شکلات ها را اضافه کنید تا آب شود. ماهیتابه را از روی شعله بردارید و مخلوط کره و شکلات را روی جو دو سر بریزید و هم بزنید. مخلوط آماده شده را درون قالب بریزید و فشار دهید و روی آن نمک دریایی بپاشید و ۲ تا ۳ ساعت داخل فریزر قرار دهید تا سفت شود. وقتی سفت شد به شکل تکه تکه برش دهید و هرچه باقی ماند را در یخچال یا فریزر نگهداری کنید.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *