شکر قهوه ای (روشن و تیره)

مطلب را به اشتراک بگذارید

شکر قهوه ای (روشن و تیره)

شکر قهوه ای مخصوصاً زمانی که از آن به عنوان شکر خام یاد می شود صرفا منظور قندی است که به طور کامل تصفیه نشده باشد. ولی تولید کنندگان ترجیح می دهند مخلوطی با ۱۰-۵ درصد ملاس ایجاد کنند، چون ملاس به شکر رنگ و طعم بهتری می بخشد و بر  اندازه بلور ها در محصول نهایی تاثیرگذار است.

بنابراین  دو رقم شکر در مواد مغذی شبیه هم هستند، به گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده، شکر قهوه ای حاوی حدود ۱۶ کیلوکالری در قاشق چای خوری، کالری دارد و شکر سفید ۱۷ کیلو کالری.

معمولا شکر قهـوه ای دارای ۵ الی ۱۰ درصد از ملاس نیشکر می باشد و نسبت به شکر سفید، کمتر گرانول می شود. شکر خام یا شکر قهوه ای در شیرینی پزی رژیمی و تهیه سس استفاده می شود و امروزه در جاهای مختلف دنیا جایگزین شکر سفید شده است.

دلیل اصلی آن هم این است که دارای مواد معدنی غنی و پرباری است و مانند شکر سفید از خواص و مواد معدنی خود کاسته نشده، جای بحث و تفکر در مورد خواص خوراکی و زیبایی شکر قهوه ای بسیار است. شکر قهوه ای مانند شکر سفید سمی نیست و موادی که در تصفیه شکر سفید استفاده می شود را ندارد.

این فرآورده از نظر تجاری دارای طیف وسیعی از تنوع می باشد که شکر قهوه ای شماره ی ۱ با رنگ نسبتاً سفید تا شکر قهوه ای شماره ی ۱۵ (تیره ترین رنگ) با رنگ قهوه ای تیره مشخص می گردد.

شکر قهوه ای (روشن و تیره): کریستال های شکر حاوی ملاس با طعم و رنگ طبیعی هستند. وجود ملاس سبب ایجاد رنگ قهوه ای و طعم ملاسی در شکر می شود. شکر قهوه ای تیره نسبت به نوع روشن آن رنگ بیشتر و طعم ملاس بالاتری دارد.

شکر قهوه ای ۴۰۰ گرمی  شکر-قهوه-ای-2-oabshop.ir

انواع شکر قهوه ای:

شکر قهوه ای روان:

شکر ریز، تقریباً پودری شکل و با رطوبت کمتر از شکر قهوه ای معمولی است.

شکر توربینادو:

شکر خامی است که مقداری از ملاس آن شسته شده رنگ بلوند ملایمی دارد و اغلب به همراه چای و قهوه مصرف می گردد.

شکر موسکوادو:

یک شکر قهوه ای خاص انگلیسی ها است که خیلی تیره بوده و طعم قوی ملاس دارد.

شکر دمرارا:

رنگ قهوه ای روشن با کریستال های طلائی درشت دارد و با چای، قهوه و غلات داغ مصرف می شود و در بین مردم انگلستان مصرف زیادی دارد.

هریک از انواع شکر قهوه ای دارای خصوصیاتی متفاوت است و در شیرینی پزی و کیک پزی و . . . کاربرد وسیع دارد.

ماسک شکر قهوه ای

شکر قهوه ای و شیر پوست شما را نرم و لطیف و زیبا می سازد، و شما را از خرید ماسک های گران قیمت بی نیاز می کند.

برای اینکه نتیجه مطلوبتری بگیرید به شکر قهوه ای و شیر، دو عدد تخم مرغ و یک قاشق مربا خوری نمک اضافه کنید.

مواد لازم:

شکر قهوه ای …… ۲  قاشق غذا خوری

شیر …….. پیمانه

طرز تهیه :

شکر را در یک پیمانه کوچک بریزید.شیر را آرام آرام به شکر اضافه کنید ،تا زمانی که شکر خوب در شیر حل شود صبر کنید.

ترکیب را روی کل صورت خود بمالید، آرام آرام صورت خود را ماساژ دهید. اجازه دهید ماسک  ۵ الی ۱۰ دقیقه روی صورت شما  باقی بماند صورت خود را کاملا بشوئید (می توانید دوش هم بگیرید) صورت خود را با ملایمت خشک کنید. لطافت پوست خود را حس کنید.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *