شله زرد

مطلب را به اشتراک بگذارید

شله زرد


مواد لازم :
برنج………………………………… ۱ پیمانه
آب………………………………….. ۸ پیمانه
گلاب……………………………….. نصف پیمانه
شکر……………………………….. ۲ پیمانه
خلال بادام………………………….. به میزان لازم
خلال پسته………………………….. به میزان لازم
دارچین……………………………… به میزان لازم
زعفران ……………………………. کمی
طرز تهیه :
ابتدا برنج را با آب می گذاریم تا بپزد. سپس شکر را به همراه زعفران و خلال بادام اضافه می کنیم بعد از اینکه شکر حل شد گلاب را اضافه می کنیم. از دارچین و خلال پسته هم برای تزئین استفاده می کنیم .

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *