سیب دارچینی و کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

سیب دارچینی و کینوا :

 

مواد لازم :

جو دو سر صبحانه …………………… یک دوم فنجان

کره ذوب شده ….. ۱قاشق غذاخوری

شکر ………………… ۲ قاشق چایخوری

دارچین …………… ۱ قاشق چایخوری

گردو ……………….. ۱قاشق غذاخوری

کینوا ……………….. ۱فنجان

ماست یونانی ……. ۲فنجان

مواد لازم برای درست کردن سیب دارچینی :

سیب ……………….. ۴ عدد

دارچین ………….. ۱قاشق چایخوری

وانیل ……………… ۱ قاشق چایخوری

شکر ……………… ۱قاشق چایخوری

آب ………………. ۲-۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

فر را از  قبل تا دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید. کینوا را روی حرارت کم شبیه برنج بپزید و دارچین را به آن اضافه کنید و پس از پخته شدن اجازه دهید تا خنک شود. برای آماده کردن سیب دارچینی ابتدا سیب را داخل آب روی حرارت کم بپزید، بعد از اینکه سیب نرم شد دارچین، وانیل و شکر را اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه منتظر بمانید. برای چیدن مواد ابتدا یک چهارم پیمانه ماست سپس یک چهارم پیمانه کینوا  و بعد یک چهارم پیمانه سیب دارچینی و در آخر با جودو سر تزیین کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *