سوپ هویج

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:

روغن زیتون………۲۰ گرم (یک قاشق غذا خوری) (۱۸۰ کالری)
پیاز………………۱۵۰گرم (یک عدد متوسط)
زردچوبه…………به میزان کافی
آب گوشت بوقلمون……۲ لیوان (۸۰ کالری)
سیر…………………..۲ حبه
جو دوسر…………….۴۰ گرم
هویج………………….۱۰۰ گرم
سیب زمینی…………. ۱۰۰ گرم (یک عدد متوسط)
آب……………………۲ لیوان
نمک دریا…………………به مقدار کافی

طرز تهیه:

پیاز را خرد کرده و سپس با روغن زیتون تفت دهید و کمی زردچوبه اضافه کنید سپس آب و آب بوقلمون را اضافه کرده و وقتی جوش آمد، سیر را خرد کرده و به همراه جو دوسر، سیب زمینی، هویج و نمک دریا به سوپ اضافه کرده و بگذارید به مدت یک ساعت با شعله آرام بپزد. غلظت سوپ را به میل خودتان تنظیم نمایید این سوپ خوشمزه به عنوان یک وعده برای دو نفر کافی می باشد. بهتر است با کمی لیمو ترش تازه میل فرمایید.

* این سوپ برای گروه های خونی B و AB مناسب می باشد.گروه های خونی O و A اگر قصد دارند این سوپ را مصرف کنند بهتر است از سیب زمینی استفاده نکنند.زیرا اگر سیب زمینی حذف بشود این سوپ برای هر ۴ گروه خونی OABAB مناسب می شود.
*این سوپ برای ۲ نفر کافی است.
*این سوپ برای هر نفر ۲۲۲ کالری دارد که یک غذای مناسب و کم کالری است و دارای املاح و ویتامین های مورد نیاز بدن است.
*کالری این سوپ ۴۴۴ است.
افرادی که دارای یبوست هستند این سوپ برای آنها بسیار مناسب است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *