سوپ لوبیا (غذای هلندی)

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :
لوبیا سفید ……………………….. ۱۵۰ گرم 
سیب زمینی کوچک ………………. ۵ عدد
آب مرغ یا آب ………………………. ۲ لیوان
نمک ، فلفل ، ادویه ………………. مقداری 
سیر ۲ …………………………….حبه 
تره فرنگی ………………………… ۱۵۰ گرم
گوشت مرغ ……………………….۱ سینه بزرگ
جوز هندی تازه رنده شده ………..مقداری (یا پودر جوز کمی)
کره ……………………………….. ۵۰ گرم 
تخم مرغ زده شده ……………….. ۲ عدد
جعفری ……………………………. ۲ قاشق غذاخوری

پودر نان …………………………… ۵/۱ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه :

لوبیا سفید را ۲ ساعت قبل خیس می کنیم. سپس آن را با مقداری نمک، فلفل، ادویه ، جوز هندی و آب می پزیم. پس از پختن بدون آب آنها را له می کنیم و به لوبیای له شده و آب آن اضافه می کنیم. آب مرغ را اضافه کرده و همه مواد را به همراه مرغ پخته چرخ شده اضافه می کنیم تا مواد پخته شود. پودر نان را به آرامی در چند مرحله در مواد ریخته تا گلوله نشود هم می زنیم. در آخر نصف تخم مرغ زده شده را در سوپ ریخته آب آن که به میزان مناسب رسید خاموش کرده و آن را گرم مصرف می کنیم.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *