مواد لازم:
جو دوسر پرک خرد…………………….۳۰ گرم
قارچ خام ……………………………….۱۵۰ گرم شسته و خرد شده
دوغ یا کفیر …………………………… ۲۰۰ سی سی
نمک دریا……………………………………به مقدار کم
طرز تهیه:
قارچ را به خوبی شسته، خرد کنید، بپزید و بگذارید به خوبی سرد شود. سپس آن را در دوغ یا کفیر ریخته و جو دوسر پرک و نمک دریا را نیز به آن افزوده، هم بزنید و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید و پس از نیم ساعت سوپ، آماده سرو است. این سوپ سرد به دلیل داشتن قارچ و کفیر برای دارندگان گروه خون O مناسب نمی باشد.
کالری این سوپ ……………….۲۸۰
توجه:
به جای جو دوسر پرک می توانید از سبوس جو دوسر استفاده نمایید. سبوس جو دوسر دارای لعاب، فیبر و ویتامین بیشتری است و در مقایسه با جو دوسر، کالری کمتری دارد. ۱۰۰ گرم جو دوسر، دارای ۳۷۹ کالری می باشد اما ۱۰۰ گرم سبوس جو دوسر دارای ۲۴۶ کالری است.
این سوپ به دلیل کالری کم و جو دوسر، برای افرادی که دارای دیابت و یا یبوست هستند، بسیار سودمند است.
اگر خواهان تناسب اندام هستید، از این سوپ به عنوان میان وعده استفاده نمایید و بنا به سن و توان خود، روزانه نیم ساعت ورزش کنید.