سوپ جو دو سر پرک با نعناع و گشنیز

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:
جو دوسر………….۳۰ گرم
نعناع و گشنیز………۷۰ گرم
روغن زیتون……..یک قاشق غذا خوری
پیاز………………یک عدد کوچک
زردچوبه………..به مقدار کامل
آب………………دو لیوان
نمک دریا……………به مقدار کافی
طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده و در روغن زیتون تفت دهید سپس کمی زردچوبه اضافه کنید و به مدث ۳۰ ثانیه تفت دهید. آب جو دوسر پرک را اضافه کنید و نعناع و گشنیز را خرد کرده و به مدت ۳۰ ثانیه بپزید. این سوپ را می توانید با کمی آب لیمو ترش تازه میل بفرمایید. این سوپ برای هر ۴ گروه خونی OABAB مناسب می باشد. همچنین این سوپ برای افرادی که یبوست و دیابت دارند بسیار مناسب است و بهتر است آب را کمی بیشتر کنند و تا سوپ رقیق تر شود. کالری این سوپ ۲۵۰ می باشد و کسانی که قصد لاغر شدن را دارند، این سوپ برایشان مناسب می باشد.

توجه:
به جای جو دوسر پرک می توانید از سبوس آن استفاده نمایید. سبوس جو دوسر دارای لعاب، فیبر و ویتامین بیشتری است و در مقایسه با جو دو سر کالری کم تری دارد. ۱۰۰ گرم جو دو سر ۳۷٫۹ کالری دارد اما سبوس آن در همین مقدار ۲۴٫۶ کالری دارد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *