سوپ جو دو سر پرک با جعفری و هویج

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:

  • جو دوسر پرک……………………. ۳۰ گرم
  • جعفری خرد شده………………… ۵۰ گرم
  • هویج خرد شده…………………… ۵۰ گرم
  • پیاز…………………………………..۸۰ گرم ، یک عدد کوچک
  • روغن زیتون………………………….۱۰ گرم  یک قاشق غذاخوری
  • نمک دریا…………………………………. به مقدار لازم
  • زردچوبه………………………………به مقدار کم
  • آب…………………………………… دو  لیوان

طرز تهیه:

پیاز را خرد کرده و با یک قاشق روغن زیتون سرخ کنید و زردچوبه را افزوده و به مدت ۱۰ ثانیه تفت دهید. سپس آب، جعفری، هویج، جو دو سر پرک و نمک دریا را اضافه کرده و بگذارید سوپ به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه با شعله آرام بپزد. می توانید در هنگام صرف این سوپ خوشمزه از آب نصف لیمو ترش تازه استفاده فرمایید. این سوپ لذیذ و پر ویتامین برای کلیه افراد با چهار گروه خونی مختلف مناسب می باشد.

کالری این سوپ………..۲۶۵

توجه:
به جای جو دوسر پرک می توانید از سبوس جو دوسر استفاده نمایید. سبوس جو دوسر دارای لعاب، فیبر و ویتامین بیشتری است و در مقایسه با جو دوسر، کالری کمتری دارد. ۱۰۰ گرم جو دوسر، دارای ۳۷۹ کالری می باشد اما ۱۰۰ گرم سبوس جو دوسر دارای ۲۴۶ کالری است.

این سوپ به دلیل کالری کم و  جو دوسر، برای افرادی که دارای دیابت و یا یبوست هستند، بسیار سودمند است.
اگر خواهان تناسب اندام هستید، از این سوپ به عنوان میان وعده استفاده نمایید و بنا به سن و توان خود  روزانه نیم ساعت ورزش کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

2 پاسخ

  1. سلام ،باتشکر 🙏میشه به این سوپ ، قارچ اضافه کرد ،اکر بله چه موقع و به چه شکل ؟

    1. سلام. بله مشکلی نیست میتونید قارچ را ابتدا تفت داده و سپس به همراه مواد به سوپ اضافه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *