سوپ جو دوسر پرک با کدو سبز

مطلب را به اشتراک بگذارید


مواد لازم:

  • جو دوسر پرک………………. ۳۰ گرم
  • پیاز ……………………………۸۰ گرم ( ۱ عدد کوچک)
  • روغن زیتون ………………….۱۰ گرم ( یک قاشق غذا خوری )
  • کدو سبز …………………….۵۰ گرم خرد شده
  • زردچوبه ……………………..به مقدار کم
  • نمک دریا………………………..به مقدار کم
  • آب …………………………دو لیوان

طرز تهیه:

 پیاز خرد شده را با روغن زیتون سرخ کنید و کمی زردچوبه اضافه نموده و به مدت ده ثانیه تفت دهید، سپس آب، جو دوسر پرک، نمک دریا و کدو سبز خرد شده را نیز اضافه کنید و به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بپزید. توجه داشته باشید که اگر کدو سبز زیاد پخته شود له می شود. این سوپ خوشمزه برای تمامی افراد با گروه های خونی مختلف مناسب می باشد. در هنگام میل سوپ می توانید از آب نصف لیمو ترش تازه استفاده نمایید. برای تغییر غلظت سوپ می توانید میزان آب را کم یا اضافه نموده و یا میزان جو دوسر پرک مورد استفاده را تغییر دهید.

کالری این سوپ……… ۲۵۰

توجه:

به جای جو دوسر پرک می توانید از سبوس جو دوسر استفاده نمایید. سبوس جو دوسر دارای لعاب، فیبر و ویتامین بیشتری است و در مقایسه با جو دو سر ، کالری کمتری دارد. ۱۰۰ گرم جو دوسر، دارای ۳۷۹ کالری می باشد اما ۱۰۰ گرم سبوس جو دوسر دارای ۲۴۶ کالری است.

این سوپ به دلیل کالری کم و  جو دوسر، برای افرادی که دارای دیابت و یا یبوست هستند، بسیار سودمند است.
اگر خواهان تناسب اندام هستید، از این سوپ به عنوان میان وعده استفاده نمایید و بنا به سن و توان خود، روزانه نیم ساعت ورزش کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *