سوپ تابستانی کدو مسما و ذرت

مطلب را به اشتراک بگذارید

این سوپ خوشمزه را می توان به عنوان پیش غذا، و یا حتی غذای اصلی میل کرد.

مواد لازم:

روغن زیتون ارگانیک…………..۱ قاشق غذاخوری
موسیر خرد شده…………………۱ عدد
کدو مسما خرد شده………………۲ عدد
آویشن تازه……………………….۳ قاشق چایخوری
آب مرغ و یا آب گوشت…………. ۱ لیوان
دانه های پخته شده ذرت………….۱ فنجان
آب لیمو ترش تازه………………..۱ قاشق غذاخوری
پنیر فتا…………………………….۱/۴ فنجان
نمک دریا ……………………………..۱/۴ قاشق چایخوری

دقت کنید که مصرف ذرت فقط با دارندگان گروه خون A سازگار است، و برای سایرین مضر است.

طرز تهیه: روغن را در ماهی تابه ریخته و با حرارت ملایم گرم کنید.

موسیر را به آن اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید.

سپس کدو مسما و آویشن را به آن افزوده و به مدت ۳ الی ۵ دقیقه تفت دهید تا کدو نرم شود.

آب مرغ یا گوشت را به ترکیب اضافه کرده، و بگذارید آنقدر بماند تا بجوشد.

سپس حرارت اجاق گاز را کم کرده و سوپ را بپزید تا کدو ها کاملاً نرم، و ترکیب موجود تقریباً شفاف شود.

بعد از آن، کل ترکیب را به مخلوط کن منتقل کرده، و با هم مخلوط کنید تا یکنواخت شود.

سپس ترکیب را دوباره به ماهی تابه منتقل کرده، ذرت را به آن اضافه کنید و به مدت ۳ الی ۵ دقیقه بپزید.

ترکیب را از روی حرارت برداشته و آب لیمو ترش را به آن بیفزایید.

در مرحله ی آخر، نمک دریا و چاشنی های مورد نظر را به آن افزوده، مقداری پنیر فتا روی آن ریخته و سرو کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *