سوپی لذیذ با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

سوپی لذیذ با کینوا :

مواد لازم :

کینوا …………………………. یک دوم پیمانه

روغن کانولا ………………. ۲ قاشق چایخوری

پیاز خرد شده …………… سه چهارم پیمانه

سیر …………………………… ۲ حبه

هویج خرد شده ………… ۱ پیمانه

سیب زمینی خرد شده …………….. ۱ پیمانه

آب مرغ …………………………………… ۴ پیمانه

آب …………………………………………. ۲ پیمانه

فلفل رنگی قرمز ………………….. یک دوم پیمانه

کره بادام زمینی …………………………. یک چهارم پیمانه

جعفری خرد شده ……………….. ۱ قاشق غذاخوری

فلفل سیاه ………………………. به مقدار لازم

طرز تهیه :

روغن را داخل ماهیتابه گرم کنید. پیاز را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس سیر را به آن اضافه کنید و ۳۰ ثانیه هم بزنید. هویج، سیب زمینی و کینوا را به آب مرغ اضافه کنید تا کاملا با آب مرغ مخلوط شود و بپزد. در آخر کره بادام زمینی، فلفل سیاه و جعفری را به مواد اضافه کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *