سماق کباب با تبوله کوس کوس

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :‏‎

‎ 

فیله ران مرغ ………………………………… ۶‏‎ ‎عدد

‏(به اندازه های ۳ سانتی متری برش دهید)‏‎ 

سیر، رنده شده…………………………….. دو حبه‎ 

سماق ……………………………………… یک قاشق غذاخوری‎ 

گشنیز ……………………………………… یک قاشق غذاخوری‎ 

روغن زیتون ………………………………… دو قاشق غذاخوری‎ 

آب مرغ (۲۵۰ میلی لیتر) ………………… یک پیمانه‎ 

بلغور کوس‌کوس (۱۹۰ گرم)  ……………. یک پیمانه‎ 

برگ جعفری ریز شده  …………………… یک پیمانه‎ 

برگ نعنای ریز شده ……………………… نصف پیمانه‎ 

پیازچه ریز شده  ………………………….. دو عدد‎ 

گوجه فرنگی گیلاسی، دو نیم شده ……‏‎ ۲۵۰ ‎گرم‎ 

آب لیمو ترش (۶۰ میلی لیتر) ……………‏‎ ¼ ‎پیمانه‎ 

سیچ چوبی ………………………………..‏‎ ۱۵ ‎عدد‎ 

ماست یونانی (برای سرو)‏‎ 

نان پیتا (برای سرو)‏‎ 

‎ 

طرز تهیه :‏‎

‎ 

در یک کاسه متوسط، مرغ، سیر، سماق، گشنیز و نیمی از روغن زیتون را با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل بزنید. مرغ ها را ‏داخل سیخ چوبی بزنید‎. 

تابه بزرگی را انتخاب کنید. روغن زیتون بریزید و مرغ ها را با سیخ داخل روغن سرخ کنید. هر طرف آنها را باید به مدت ۵ تا ۷ دقیقه ‏بپزید تا طلایی شوند. آنها را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید‎. 

آب مرغ را داخل قابلمه کوچک بریزید و با حرارت زیاد گرم کنید. از روی حرارت بردارید و کوس‌کوس ها را داخل آن بریزید ‏و هم بزنید. در قابلمه را بگذارید و ۵ دقیقه بگذارید بماند. از چنگال برای جدا کردن دانه ها از هم استفاده کنید. سپس آنها را آبکش ‏کنید و داخل کاسه بریزید. جعفری، نعناع، پیاز، گوجه فرنگی، روغن زیتون و آب لیموترش رابه آن اضافه کنید و خوب هم ‏بزنید. برای مزه دار شدن، نمک و فلفل بپاشید و هم بزنید‎. 

تبوله را داخل ظرفی که می خواهید غذا را سرو کنید بریزید و روی آن سیخ های کباب را بگذارید‎.
این غذا را باید گرم و با ماست یونانی (سوپرمارکت ها دارند) و نان پیتا سرو کنید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف مرغ برای دارندگان گروه خونی O و A بلامانع، و برای گروه خونی B و AB مضر میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *