سس گردو

مطلب را به اشتراک بگذارید

سس گردو

مواد لازم :

مغز گردو……………………………… ۱۰ عدد
فلفل دلمه ای………………………… نصف فلفل
نعنا خشک…………………………… ۱ قاشق مرباخوری
سرکه…………………………………. ۱ قاشق غذاخوری
لیموترش بزرگ…………………………. ۱ عدد
ماست کم چرب……………………….. ۶ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل قرمز……………………….. به میزان لازم
طرز تهیه :

مواد را در یک مخلوط کن ریخته و خوب میکس کنید تا مخلوط یکنواختی حاصل شود سپس آن را روی مخلوط سالادتان که می تواند شامل کلم سفید و بنفش، پیاز ، ذرت ، کشمش ، جوانه ی شبدر و کمی جعفری تازه باشد ریخته و نوش جان کنید.

توجه : تمامی مواد فوق را می توانید بر اساس گروه خونی خود ، تغییر دهید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *