سس هلندی مخصوص مرغ و میگو

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم ‏‎ :‎
‎ ‎زرده تخم مرغ …………………‏‎ ‎‏۲‏‎ ‎عدد
‎ ‎خردل …………………………. ‏‎‏۱‏‎ ‎قاشق سوپخوری
‎ ‎آب ……………………………..‏‎ ‎نصف پیمانه
‎ ‎کره …………………………….‏‎ ‎چهار قاشق سوپخوری
‎ ‎نمک و فلفل ………………….. به میزان لازم
آبلیمو ترش تازه …………………‏ ۱ ‏‎ ‎قاشق سوپخوری
‎‎طرز تهیه‎: ‎

ابتدا زرده تخم مرغ، خردل، نمک و فلفل را با همزن هم بزنید تا یکدست شوند، سپس آب را  اضافه کرده و روی حرارت ‏‏ملایم بگذارید و هم بزنید و بعد کره رو اضافه کنید. در آخر آب لیمو ترش تازه را اضافه و شعله را خاموش کنید. این سس برای ‏سرو ‏مرغ و میگو عالی است‎ .‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف تخم مرغ برای دارندگان گروه خونی AB سودمند، و برای سه گروه خونی دیگر بلامانع میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *