سس قهوه ای

مطلب را به اشتراک بگذارید

سس قهوه ای

مواد لازم :
آرد سفید…………………………. ۱ قاشق سوپخوری

کره……………………………….. ۱ قاشق سوپخوری
هویج……………………………… ۲ عدد
پیاز………………………………. ۲ عدد
رب گوجه فرنگی…………………. ۱ قاشق سوپخوری
جعفری ساطوری شده………….. ۱۰۰ گرم
آب گوشت……………………….. ۱ فنجان
چاشنی هندی…………………… به میزان لازم

نمک و فلفل………………………. به میزان لازم

طرز تهیه :

پیاز و هویج را خرد کرده در کره سرخ کنید و رویش آب بپاشید همین که آرد به اندازه کافی سرخ شد، آبگوشت و شاخه‌های جعفری، جوز هندی خرد کرده و فلفل و نمک به آن اضافه کنید، همین که به اندازه کافی پخته شد، یک قاشق رب گوجه فرنگی در آن ریخته، مجدداً برای چند دقیقه دیگر آن را جوشانیده، از روی آتش بردارید.

توجه : تمامی مواد فوق را می توانید بر اساس گروه خونی خود ، تغییر دهید.  به عنوان مثال مصرف گوجه فرنگی برای گروه های خونی O و AB بلامانع بوده و مصرف آن برای گروه های خونی B و A مضر می باشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *