سس سوبیز

مطلب را به اشتراک بگذارید

سس سوبیز


مواد لازم :

پیاز……………………………… ۲۰۰ گرم
شیر…………………………….. به میزان لازم
آب گوشت………………………. به میزان لازم
آرد سفید………………………… ۶ قاشق سوپخوری
کره………………………………. ۳ قاشق سوپخوری
خامه……………………………… ۲ قاشق سوپخوری

تخم مرغ………………………….. ۱ عدد

طرز تهیه :

پیازها را ریز خرد کرده با کره مدت پانزده دقیقه در کماجدان بپزید، وقتی که آبش تمام شد، آرد را رویش پاشیده پیر یا آب گوشت را در آن ریخته همش بزنید.
سپس نمک و فلفل و جوز هندی خرد شده را در آن ریخته روی آتش بگذارید و همش بزنید.

سه ربع ساعت بعد از آن خامه و یا کره را بر سس فوق الذکر اضافه کرده سر سفره بیاورید.

توجه : تمامی مواد فوق را می توانید بر اساس گروه خونی خود ، تغییر دهید. بطور مثال مصرف پیاز برای دارندگان گروه خونی O و A سودمند، و برای دارندگان گروه خونی B و AB بلامانع است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *