سرکه ترخون

مطلب را به اشتراک بگذارید

سرکه ترخون

مواد لازم :
برگ تازه ترخون……………………… ۲ پیمانه
سرکه………………………………… ۲ پیمانه
چند شاخه ترخون اضافه برای تزیین
طرز تهیه :‏
‏۱- برای آزاد شدن طعم و رایحه ترخون، کمی آن‌ها را له کنید. ‏
‏۲- برگ‌های له شده را درون ظرفی بریزید. ‏
‏۳- سرکه را روی برگ‌ها بریزید. ‏
‏۴- درب ظرف را بگذارید و آن را در جای خنک و تاریک به مدت ۳- ۲ هفته نگه‌داری کنید.‏
(با انجام اینکار، عطر و طعم ترخون به سرکه منتقل می‌شود.)
‏۵- سرکه را از صافی رد کنید، سپس آن را درون بطری‌ها بریزید.‏
(قبل از انجام اینکار درون هر بطری، یک شاخه ترخون بگذارید.) ‏
‏۶- درب بطری‌ها را ببندید و روی آن‌ها برچسب و تاریخ بگذارید.‏
توجه : ‏
تاریخ اعتبار این سرکه ۶ ماه پس از تولید است.‏
نکات لازم :‏
‏* برای خواباندن ترخون در سرکه، از ظروف بزرگ سرامیکی یا شیشه‌ای استفاده کنید.‏

‏* برای نگه‌داری سرکه از ظروف مناسب استفاده کنید.‏

البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خونی انتخاب شود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *