سرکه انار

مطلب را به اشتراک بگذارید

سرکه انار

مواد لازم :‏
‏انار…………………………………….. ۵ کیلوگرم
نمک دریا……………………………………. ۳ قاشق غذاخوری
‏سرکه (هرنوعی که باشد)………………. ۱ لیتر
‏شکر قهوه ای…………………………………… ۵ قاشق غذا خوری
طرز تهیه : ‏

ابتدا انارها را دان کرده داخل ظرف تمیز و خشک ریخته شکر قهوه ای و نمک دریا را اضافه کرده به مدت ۳ ساعت در محیط گرم نگه داری ‏کرده بعد آنرا با دست فشار داده تا نیمه له شود. سپس سرکه جوشیده شده و سرد شده را اضافه می نمایم و مخلوط می نمائیم درب ‏ظرف را محکم بسته دور آنرا خمیر و یا گچ گرفته تا به مدت ۳۰ الی ۳۵ روز در جای خنک بماند بعد آنرا با دست فشرده کرده ‏آبکش می نمائیم بعد از آبکش کردن از صافی پارچه ای عبور داده سپس سرکه را به مدت ۱۰ قیقه می جوشانیم تا بعد از سرد ‏شدن داخل شیشه ریخته و در جای خنک و تاریک نگه داری می نمائیم‎.‎

البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خون انتخاب شود. بطور مثال : مصرف انار برای دارندگان گروه خونی O و A بلامانع، و برای گروه خونی B و AB مضر میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *