سالاد کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

سالاد کینوا :
مواد لازم : (تعداد ۴ نفر) (زمان ۴۰ دقیقه)
۱ عدد کدو حلوایی کوچک قاچ شده و له شده
۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون
۱ عدد پیاز بزرگ خرد شده
۱ حبه سیر قاچ شده
۱ قاشق غذا خوری زنجبیل قاچ شده
۱ قاشق چای خوری چاشنی
۲۰۰ گرم کینوا
۵ عدد آلو سیاه خرد شده
آب ۱ عدد لیمو
۶۰۰ میلی لیتر روغن گیاهی
دانه های ۱ عدد انار
کمی برگ نعناع تازه
دستورالعمل :
فِر را با درجه حرارت ۲۰۰/۱۸۰ سانتی گراد گرم کنید. کدو حلوایی له شده را در ظرف مخصوص فِر بریزید، چاشنی و یک قاشق غذا خوری از روغن زیتون را روی آن بریزید و در فِر قرار دهید. به مدت ۳۵-۳۰ دقیقه در فِر بماند تا خوب نرم شود. در این میان روغن باقیمانده را در ماهی تابه بریزید و روی شعله قرار دهید. پیاز، سیر، زنجبیل و چاشنی را درون تابه بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه گرم کنید. سپس کینوا را اضافه کنید و دقایقی دیگر روی شعله نگهدارید. بعد آلو سیاه و آب لیمو را اضافه کنید و مخلوط را بجوشانید سپس درب قابلمه را به مدت ۲۵ دقیقه ببندید.
وقتی تمامی مواد نرم شدند، کدو حلوایی را کمی هم بزنید و در قابلمه بریزید سپس مخلوط را در ظروف پذیرایی قرار دهید و دانه های انار و برگ نعناع را روی مخلوط خود بپاشید و سرو کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *