سالاد کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:         

کینوا………………..نصف فنجان (۱۰۰ گرم)

آب………………………۱ فنجان (۱۰۰ میلی لیتر)

پیازچه……………………..۱ عدد

فلفل قرمز…………………..۱ عدد

خیار………………….۱/۴ عدد اسلایس شده

آب پرتقال……………………نصف فنجان (۲۰۰ میلی لیتر)

آب لیمو………………..۱ قاشق چایخوری 

روغن بالزامیک یا روغن زیتون…………………..۱ قاشق چایخوری

نمک دریا…………………..به میزان لازم

طرز تهیه:

۱- کینوا را به مدت ۱۵ دقیقه در آب بپزید سپس بگذارید خنک شود.

۲- هنگامی که کینوا آماده می شود، سبزیجات را آماده کنید و سپس با کینوا مخلوط کنید.

۳- آب پرتقال، آب لیمو، نمک دریا، و روغن زیتون یا بالزامیک را با هم مخلوط کنید.

۴- و در آخر مخلوط بالا را به کینوا و سبزیجات اضافه کنید.

* می توانید به جای کینوا، از کینوا پرک استفاده نمایید که نیاز به پختن ندارد.*

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *