مواد لازم:
کینوا………………..نصف فنجان (۱۰۰ گرم)
آب………………………۱ فنجان (۱۰۰ میلی لیتر)
پیازچه……………………..۱ عدد
فلفل قرمز…………………..۱ عدد
خیار………………….۱/۴ عدد اسلایس شده
آب پرتقال……………………نصف فنجان (۲۰۰ میلی لیتر)
آب لیمو………………..۱ قاشق چایخوری
روغن بالزامیک یا روغن زیتون…………………..۱ قاشق چایخوری
نمک دریا…………………..به میزان لازم
طرز تهیه:
۱- کینوا را به مدت ۱۵ دقیقه در آب بپزید سپس بگذارید خنک شود.
۲- هنگامی که کینوا آماده می شود، سبزیجات را آماده کنید و سپس با کینوا مخلوط کنید.
۳- آب پرتقال، آب لیمو، نمک دریا، و روغن زیتون یا بالزامیک را با هم مخلوط کنید.
۴- و در آخر مخلوط بالا را به کینوا و سبزیجات اضافه کنید.
* می توانید به جای کینوا، از کینوا پرک استفاده نمایید که نیاز به پختن ندارد.*