سالاد کینوا و لوبیا سبز

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:

روغن زیتون…………….۱  قاشق غذاخوری  

سیر…………………….۲ حبه خرد شده

کینوا……………………..۱ فنجان

لوبیا سبز…………………..۵۰۰ گرم  (در ابعد ۲٫۵ سانتی متری و مربعی شکل قطعه قطعه شود)

سرکه قرمز………………….۳ قاشق غذاخوری

پیاز کوچک…………………..۱ عدد (نگینی)

نمک دریایی و فلفل………………….به میزان لازم

آب………………………….یک و نیم فنجان

جعفری………………….۱ فنجان

طرز تهیه:

۱- یک قاشق غذا خوری روغن زیتون را در ماهی تابه با دمای ملایم حرارت دهید. پیاز، سیر و ۱/۴ قاشق چایخوری نمک و مقداری فلفل اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه تا موقعی که خوب سرخ شود بپزید. کینوا را اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه بپزید. آب را اضافه کرده، بگذارید تا به جوش بیاید و تبخیر شود. (حدوداً ۱۶ دقیقه) از روی شعله بردارید، به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید بماند. با چنگال باز کنید و بگذارید خنک شود. (حدود ۲۵ دقیقه)

۲- یک قابلمه بزرگ پر از آب بگذارید تا به جوش آید. ۱ قاشق غذاخوری نمک دریا و لوبیا را اضافه کنید تا موقعی که رنگ آن روشن شود. (حدود ۴ دقیقه) سپس زیر آب سرد خنک کنید.

۳- کینوا، لوبیا سبز و جعفری را مخلوط کرده و با ۱/۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون، جعفری، ۱ قاشق چایخوری نمک دریا و فلفل را برای طعم دادن اضافه کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *