سالاد کینوا با لوبیا و آووکادو

مطلب را به اشتراک بگذارید

سالاد کینوا با لوبیا و آووکادو:

 

مواد لازم :

کینوا …………………. ۱ فنجان

روغن زیتون …….. ۲ قاشق غذاخوری

آبلیمو ………………. ۲ قاشق غذاخوری

نمک دریا ………………… یک چهارم پیمانه

فلفل ……………….. یک چهارم پیمانه

ذرت ……………….. ۱ فنجان

آووکادو ………….. ۱ عدد

گوچه فرنگی نگینی …… ۱۰ عدد

لوبیا کنسروی ……………… ۱ عدد

طرز تهیه :

ابتدا کینوا را بپزید. داخل کاسه آبلیمو، روغن زیتون، فلفل و نمک دریا را مخلوط کنید. ذرت، آووکادو، گوجه فرنگی و لوبیا را مخلوط کنید. در آخر تمامی را با یکدیگر مخلوط کنید و به مدت نیم ساعت قبل از سرو کردن داخل یخچال بگذارید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *