سالاد کاهو و سبوس جو دو سر

مطلب را به اشتراک بگذارید

سالاد کاهو و سبوس جو دوسر

مواد لازم:
کاهو ……………………………۱۰۰  گرم (۱۵ کالری)
سبوس جو دوسر ………………۵۰ گرم (۱۲۳ کالری)
کلم قرمز ……………………… ۱۰۰ گرم ( ۲۴ کالری)
شوید …………………………. ۵۰ گرم (۲۱ کالری)
پودر تخم گشنیز ……………… ۱ قاشق چای خوری (۰ کالری)
روغن زیتون …………………۲ قاشق غذا خوری (۲۳۹ کالری)
لیمو ترش تازه ………………. ۲ عدد کوچک (۴۰ کالری)
طرز تهیه:
کاهو، کلم قرمز و شوید را خورد می کنیم و در ظرفی می ریزیم. سپس پودر تخم گشنیز، سبوس جو دوسر، روغن زیتون و لیمو ترش تازه را به مواد اضافه کرده و یک ساعت در یخچال می گذاریم تا سالاد آماده شود.
کلم قرمز برای دارندگان گروه خونی O مضر می باشد.
کالری این سالاد ………….. ۴۶۲

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *