سالاد لوبیا و ماهی تن

مطلب را به اشتراک بگذارید

سالاد لوبیا و ماهی تن

مواد لازم:
– ۴۰۰ گرم کنسرو لوبیــا قرمز
– ۴۰۰ گرم کنسرو لوبیــا چشم بلبلی
– یک عدد پیاز قرمز
– ۲۲۵ گرم استیک ماهی تن
– ۲قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
– ۲قاشق غذاخوری پودر دانه های کتان و کدو حلوایی، گردو و زالزالک
– یک عدد ساقه کرفس
– نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
– یک قاشق غذاخوری سرکــه
– یک قاشق غذاخوری روغن زیتون اُرگانیک
طرز تهیه:
پیاز و کرفس را خرد کنید. استیک ماهی تن ودیگر اجزاء را باهم مخلوط کرده و رویش را با جعفری تزیین کنید. سالاد شما آماده میــل می باشد.
“نکاتی در ارتباط با گروه خونیتان”
– افراد با گروه خونی O از لوبیا چشم بلبلی، گروه خونی B لوبیا قرمز و گروه خونیA و AB از لوبیا چیتی استفاده کنند.
– ماهی تن برای افراد با گروه خونی AB بسیار مفید است.
– میوه و گیاه زالزالک برای افراد با گروه خونی Aو AB بسیار سودمند است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *