سالاد تبولی با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

سالاد تبولی با کینوا :

 

 

مواد لازم : (۱۰-۸ نفر) (زمان ۲۰ دقیقه)

کینوا پخته …………………………………. ۴ فنجان

گوجه فرنگی خرد شده …………………… ۲ فنجان

پیاز خرد شده ………………………………… ۱ فنجان

خیار خرد شده ………………………………. ۱ عدد

فلفل رنگی …………………………………….. ۱ عدد

جعفری خرد شده …………………………. ۲ فنجان

نعناع خرد شده ………………………………… یک چهارم فنجان

لیمو ……………………………………………….. ۱ عدد

روغن زیتون ………………………………………. سه چهارم فنجان

نمک دریا ………………………………………… به میزان لازم

طرز تهیه :

کینوا پخته شده را  در دمای اتاق خنک کنید. تمامی سزیجات خردشده را به کینوا اضافه و مخلوط کنید. سپس آب لیمو و روغن زیتون را به آن اضافه کنید. در آخر به میزان دلخواه نمک دریا اضافه کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *