سالاد تابوله

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :

بلغور گندم ………………………….. ۲۲۵۰ گرم 
تره فرنگی …………………………….. ۱ عدد
فلفل قرمز کوچک …………………….. ۱ عدد
ساقه کرفس …………………………… ۱ عدد
روغن زیتون ………………… ۲ قاشق سوپ‌خوری
پوست رنده‌شده لیموترش کوچک ……….. ۲ عدد
آب لیموترش ………………………………. ۱ عدد
پیازچه ………………………………… ۶ تا ۸ عدد
جعفری تازه خردشده ………… ۶ قاشق سوپ‌خوری
گوجه فرنگی ………………………………… ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه ……………………… به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

 ابتدا کاسه بلوریی آماده کرده و بلغور گندم را در آن بریزید. روی بلغور را با آب سرد بپوشانید و ۳۰ دقیقه صبر کنید تا خیس بخورد. بلغور خیس‌خورده را بعد از طی شدن این مدت داخل صافی دانه‌ریزی، آبکشی کنید و با قاشق سطح بلغور را فشار دهید تا آب اضافی آن نیز از صافی خارج شود. قسمت سر تره‌ فرنگی را به صورت طولی نصف کرده و با چاقوی تیز به صورت خلال‌های ریز درآورید. ساقه کرفس را نیز با چاقو خرد کنید. گوجه فرنگی ها را نیز به قطعات کوچک خرد نمایید. حالا کاسه بزرگی آماده کرده و تمام مواد را در آن بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط را به مدت نیم ساعت کنار بگذارید تا طعم مواد به اصطلاح به خورد هم رفته و سالاد جا بیفتد. پس از این مدت آن را در ظرف موردنظر برای سرو بریزید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *