سالاد بلغور جو دوسر با کشمش

مطلب را به اشتراک بگذارید

سالاد بلغور جو دوسر با کشمش

 

 

مواد لازم :

  • بلغور جو دوسر پخته شده ………………… ۱ فنجان
  • هویچ خرد شده ………………………. ۳ عدد
  • پیازچه خرد شده …………….. ۲ عدد
  • کشمش …………………. نصف فنجان
  • آویشن …………….. ۲ قاشق چایخوری
  • روغن زیتون ……………… ۳ قاشق غذاخوری
  • آبلیمو ………………… ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک دریا و فلفل …………… به مقدار لازم

طرز تهیه :

هویج ها را داخل ماهیتابه تفت دهید تا نرم شوند. زمانیکه هویج ها آماده شدند، بلغور جو دوسر، پیازچه، کشمش، روغن زیتون، آبلیمو، نمک دریا و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *