سالاد الویه

مطلب را به اشتراک بگذارید

سالاد الویه

مواد لازم:
روغن زیتون ………………………………….. ۶۰ گرم (۵۴۰ کالری)
تخم مرغ …………………………………….. ۸ عدد (۵۰۴ کالری)
نخود فرنگی پخته شده …………………….. ۴۰۰ گرم (۳۳۰ کالری)
جو دوسر پرک …………………………….. ۱۰۰ گرم (۳۷۵ کالری)
گوشت سینه بوقلمون …………………….. ۵۰۰ گرم (۵۲۰ کالری)
سس مایونز ………………………………… ۴۰۰ گرم (۲۵۷۱ کالری)
خیار شور …………………………………… ۴۰۰گرم (۸۵ کالری)
آب لیمو ترش ………………………………….یک عدد (۱۵ کالری)
طرز تهیه: 

تخم مرغ را آب پز نمایید تا کاملاً سفت شود. گوشت را تکه تکه کرده و در آب در حال جوش بریزید و پس از دو الی سه دقیقه جوشیدن، گوشت کاملاً کف می کند، گوشت را خالی کرده و با آب سرد بشویید و دوباره در قابلمه قرار دهید و به مقدار کافی آب و نمک دریا ریخته و پیاز کوچکی را به همراه یک حبه سیر بر روی آن خرد نموده و بگذارید تا گوشت کاملاً بپزد. پس از آنکه گوشت پخته شد، کناری بگذارید تا کاملاً سرد شود، آب گوشت می بایست کاملاً جمع شده باشد و باقیمانده آب گوشت و پیاز و سیر را برای الویه مصرف نکنید.در قابلمه ای کوچک یک لیوان جو دوسر پرک را با دو لیوان آب به مدت ده دقیقه بپزید، که محصول به دست آمده خمیری شکل می باشد و بگذارید تا کاملاً سرد شود. این جو دوسر به دلیل دارا بودن خواص زیاد به جای سیب زمینی در تهیه سالاد الویه استفاده شده که سالاد را بسیار خوشمزه تر می نماید. اما به دلخواه می توانید به جای آن از سیب زمینی نیز استفاده نمایید.خیار شور، تخم مرغ و گوشت را به قطعات ریز خرد نمایید و در ظرفی بریزید. دقت نمایید که گوشت و تخم مرغ می بایست کاملاً سرد شده باشد. سپس نخود فرنگی و جو دو سر پرک پخته شده را بروی آن اضافه نمایید و مواد را به آرامی مخلوط کنید و سپس سس و روغن زیتون را نیز در حین مخلوط کردن کم کم اضافه نمایید. پس از آنکه مواد به خوبی مخلوط شد در یخچال قرار دهید تا سرد شود. معمولاً این سالاد پس از گذشت چند ساعت خوشمزه تر می شود.می توانید همچنین در تهیه این سالاد از خیار شور کمتری استفاده کرده و جهت مزه دار کردن سالاد کمی آب لیمو ترش تازه در آن استفاده نمایید.
دوستان عزیز، سالاد الویه غذایی است پر کالری و این سالاد برای حدوداً ده نفر کافیست.
سس مایونز برای هیچ کس با هر گروه خونی مناسب نیست. پس بهتر است در تهیه این سالاد از سس کمتری استفاده نمایید.
کالری این سالاد فوق العاده خوشمزه  ……………. ۴۹۴۰

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *