سالاد اسفناج و توت فرنگی

مطلب را به اشتراک بگذارید

سالاد اسفناج و توت فرنگی :
 
مواد لازم :
۲ قاشق غذا خوری دانه کنجد، ۱ قاشق غذا خوری دانه خشخاش، ½ فنجان شکر قهوه ای، ½ فنجان روغن زیتون، ¼ فنجان سرکه سفید، ¼ قاشق چای خوری فلفل رمز، ¼ قاشق چای خوری بالزامیک، ۱ قاشق غذا خوری پیاز خرد شده، ۲۸۴ گرم اسفناج، ۹۴۷ گرم توت فرنگی قاچ شده، ¼ فنجان بادام.
طرز تهیه :
در یک ظرف متوسط دانه کنجد، دانه خشخاش، شکر قهوه ای، روغن زیتون، سرکه، فلفل قرمز، بالزامیک و پیاز را با یکدیگر مخلوط کنید. روی آن را پوشانده و به مدت یک ساعت بگذارید استراحت کند. در ظرف بزرگی اسفناج، توت فرنگی و بادام را با یکدیگر مخلوط کنید سپس چاشنی های مخلوط شده را روی آن بریزید و قبل از سرو کردن ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *