سالاد آسیایی با کینوا :
مواد لازم :
کینوا پخته شده ………………….. ۲ فنجان
پنیر توفو ………………….. ۱ فنجان
روغن زیتون ……………… ۲ قاشق غذاخوری
پیاز خردشده ……………. ۱ فنجان
زنجبیل …………………… ۱ قاشق غذاخوری
قارچ ………………………. دو سوم فنجان
سیر ……………………… ۵ حبه
فلفل قرمز ……………. ۱ عدد
سس سویا ……………. ۳ قاشق غذا خوری
سرکه برنج …………… ۲ قاشق غذاخوری
نمک دریا ………………….. یک چهارم قاشق چایخوری
کلم ……………………. ۲ فنجان
گشنیز ……………….. یک چهارم فنجان
شکر …………………. نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه :
پنیر توفو را به قطعات کوچک برش دهید و روی حرارت ملایم با اضافه کردن یک قاشق چایخوری روغن تفت دهید تا سرخ شود و کنار بگذارید. سپس در همان ماهیتابه بقیه روغن زیتون و پیاز را اضافه کنید تا طلایی رنگ شود. سپس ۲ قاشق غذاخوری سس سویا، ۱ قاشق غذاخوری سرکه و نمک دریا را به قارچ ها اضافه کنید و تفت دهید و ۳۰ ثانیه وقت لازم است تا مواد اضافه شده کاملا جذب قارچها شود. یک قاشق باقیمانده از سس سویا و سرکه را به کینوا، کلم، گشنیز و پنیر توفو و شکر اضافه کنید و خوب هم بزنید. در آخر تمامی مواد را با یکدیگر مخلوط کنید، سالاد ما آماده است.