زنجبیل برای سرماخوردگی

مطلب را به اشتراک بگذارید

زنجبیل برای سرماخوردگی

زنجبیل گیاهی است که در آسیا می روید و رنگ برگ های آن زرد مایل به سبز رنگ است. ساقه سفتی دارد، معمولا ساقه آن را خشک می کنند و پودر می کنند. زنجبیل ادویه ای است که آنرا برای درمان سرماخوردگی استفاده می کنند. ویژگی های دارویی زنجبیل می توانند با وارد شدن به مخاط انسان از سرماخوردگی جلوگیری و یا حتی آنرا درمان کنند.

چگونه زنجبیل باعث درمان سرماخوردگی می شود؟

زنجبیل یک ضد ویروس است که در برابر ویروس ها و باکتری هایی که باعث ایجاد سرماخوردگی می شوند مبارزه می کنند.
این گیاه باعث تحریک غدد تعریق شده و باعث سم زدایی بدن می شود، این امر باعث می شود تا دمای بدن کاهش پیدا کند.
زنجبیل دارای خواص ضد التهابی است که باعث می شود قدرت سیستم ایمنی بدن افزایش پیدا کند و از ابتلا به سرماخوردگی و علائم آن جلوگیری می کند.
این یک داروی طبیعی برای آرام کردن درد است و همچنین دارای خاصیت تب بری می باشد.
همچنین این یک دارو برای مبارزه با ویروس تنفسی می باشد.

چگونه از زنجبیل برای درمان سرماخوردگی استفاده کنند؟

می توانید از زنجبیل برای درمان سرماخوردگی با روش های مختلفی استفاده کنید. می توانید زنجبیل خام مصرف کنید. ولی در زیر چندی از روش هایی که می توانید از زنجبیل برای درمان سرماخوردگی استفاده کنید آورده شده است

چای زنجبیل به همراه عسل و لیمو :

۱- یک قاشق غذاخوری پودر زنجبیل را در کتری چای بریزید. 
۲- سپس آب به آن اضافه کنید و سپس بگذارید به مدت ۳ دقیقه خیس بخورد.
۳- در همین حین یک قاشق غذاخوری آب لیمو ترش تازه به آن اضافه کنید.
۴- یک قاشق غذاخوری عسل به آن اضافه کنید.
۵- آنرا به قدری هم بزنید تا عسل در آب حل شود.
۶- می توانید به مقدار دلخواه عسل یا آب لیمو ترش اضافه کنید.
۷- دقت کنید که به طور مرتب از این چای مصرف کنید.

زنجبیل و زردچوبه ارگانیک ۱۰۰% خالص و طبیعی OAB

از آنجا که زنجبیل و زردچوبه این شرکت ارگانیک بوده و ۱۰۰% خالص و طبیعی می باشد لذا میزان مصرف آن در هر بار استفاده در تهیه غداها نسبت به زنجبیل و زردچوبه های موجود در بازار بسیار کمتر می باشد که دوست داران سلامتی در اولین بار استفاده از آن این تفاوت را به راحتی حس خواهند کرد.زنجبیل و زردچوبه ارگانیک OAB دارای طعمی غنی و سرشار از آنتی اکسیدان ها است.
عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *