زرشک پلو با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

زرشک پلو با کینوا :

مواد لازم :

مرغ ………… ۶ تکه

کینوا پخته شده ………. ۲ پیمانه

برنج ……….. ۳ پیمانه

زرشک ………. ۱ پیمانه

رب گوجه فرنگی ……….. ۲ قاشق غذاخوری

پیاز داغ ……………….. ۳ قاشق غذاخوری

شکر …………….. ۲  قاشق غذاخوری

سیر …………….  ۲ حبه

کره ………. ۶۰ گرم

زعفران …………  به مقدار لازم

نمک دریا، فلفل، زردچوبه ……….  به مقدار لازم

طرز تهیه :

ابتدا پیاز خورد شده رو با کمی روغن تفت می دهیم تا سرخ شود. سپس ۴۰ گرم از کره رو به پیاز اضافه کرده، زردچوبه و فلفل هم ریخته و رب گوجه رو هم اضافه می کنیم و تفت می دهیم. وقتی رب سرخ شد، سیر رو هم خورد کرده و اضافه می کنیم. تکه های مرغ رو داخل ماهیتابه می گذاریم. به مرغ کمی حرارت داده سپس حدود ۱ الی ۲ لیوان آب داخل مرغ ها ریخته نمک دریا هم اضافه می کنیم و در قابلمه رو می بندیم تا مرغ بپزد. به مدت ۱ الی ۱ و نیم ساعت اجازه می دهیم تا مرغ  کاملا بپزد. حالا باید زرشک رو درست کنیم، زرشک ها رو داخل ماهیتابه ریخته شکر و مابقی کره رو هم اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا شکر آب شود. زعفران دم کرده رو ریخته و تفت میدیم تا آبش کاملا کشیده شود. در نهایت برای خوش طعم تر شدن زرشک می توانیم مقداری پیاز داغ بهش اضافه کنیم. زرشک رو با برنج دم کشیده و کینوا مخلوط می کنیم تا برای تزیین ازش استفاده کنیم.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *