زردچوبه و کمک به افراد دیابتی

مطلب را به اشتراک بگذارید

زردچوبه و کمک به افراد دیابتی

زردچوبه برای همه افراد مفید می باشد به ویژه برای افراد دیابتی. پزشکان معتقدند که کورکومین موجود در زردچوبه منبع بسیار مفیدی از فواید پزشکی است. بررسی هایی در مجله های پزشکی صورت گرفته است که نشان می دهد بیش از ۱۳ سال، تحقیق درباره ارتباط بین کورکومین و دیابت انجام گرفته است.

کورکومین، کنترل کننده قند خون:

آزمایشات بر روی نمونه های حیوانی نشان داد که کورکومین می تواند تأثیر مثبت بر قند خون داشته باشد. بسیاری از آزمایش ها هم چنین توانستند سطح حساسیت انسولین را در افراد آزمایش کنند. بنابراین، مصرف زردچوبه یا کورکومین به صورت خوراکی ممکن است به کاهش سطح قند خون به سطوح قابل کنترل در برخی افراد کمک کند.

کورکومین عوارض ناشی از دیابت را کاهش دهد:

افراد دیابتی معمولاً دچار اختلالات کبدی مانند بیماری کبد چرب می شوند. محققان آزمون کورکومین را برای مدت زمان طولانی مورد آزمایش قرار دادند. نتایج نشان داد که افرادی که از زردچوبه استفاده کردند، ظاهراً علائم کمتری از اختلالات کبدی داشتند.

زردچوبه ارگانیک ۲۰۰ گرمی 

کورکومین به موارد زیر نیز کمک می کند:

  • جلوگیری از آسیب های عصبی ناشی از دیابت
  • جلوگیری از آب مروارید در افراد دیابتی
  • مبارزه با بیماری های کلیوی

درمان بیماری صدفک یا پسوریازیس با زردچوبه:

پسوریازیس یک اختلال پوستی است. افراد مبتلا به این اختلال معمولاً دچار گرما، درد و تورم می شوند. این بیماری باعث التهاب غیرقابل کنترل و افزایش گردش خون می شود.

علائم اصلی صدفک شامل پوست قرمز، خشک و پوسته پوسته شده است. همچنین باعث خارش پوست نیز می شود.

یک مطالعه منتشر شده در مجله تحقیقات دارویی ایران، مزایای بالقوه زردچوبه را برای پسوریازیس مورد بررسی قرار داد. پس از ۹ هفته استفاده از زردچوبه، بیمارانی که مورد آزمایش قرار گرفته بودند، متوجه بهبود قابل توجهی در علائم و کاهش درد شدند.

یک مطالعه اخیراً نشان داد که خواص ضد التهابی زردچوبه نیز ممکن است در درمان پسوریازیس نقش داشته باشد.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *