زردچوبه و درمان آلرژی

مطلب را به اشتراک بگذارید

زردچوبه و درمان آلرژی

آلرژی یک نوع حساسیت است که با توجه به واکنش سیستم ایمنی بدن ایجاد می شود. در واقع هر زمان که بدن با یک ایمونوگلوبولین E آلرژن خاص (IGE) مواجه می شود اشکال مختلف واکنش های آلرژیک و التهابی پدیدار می شود.
این واکنش های آلرژیک پس از قرار گرفتن در معرض عوامل محیطی و سایر آلرژن ها تشدید می شود. آلرژی توسط دلایل بسیاری مانند مواد غذایی، دارو، شوره حیوانات خانگی، گزش حشرات و سایر آلرژن های فصلی مانند چمن، علف های هرز، گرده، دود، و غیره ایجاد می شود. علت اصلی، انتشار هیستامین در جریان خون است.

زردچوبه یکی از درمان های موثر برای آلرژی است

زردچوبه ادویه ای از خانواده ی زنجبیل است. به طور گسترده در پخت و پز آسیایی استفاده می شود. برای درمان بسیاری از مشکلات سلامتی و زیبایی از جمله حساسیت و آلرژی استفاده می شود.
زردچوبه دارای یک ترکیب به نام کورکومین است که به عنوان ضد احتقان عمل می کند و در نتیجه به کاهش آلرژی و علائم آن کمک می کند.
زردچوبه مانند یک آنتی هیستامین عمل می کند، که ترشح هیستامین را کم می کند.
دارای خاصیت ضد باکتری و ضد التهابی است و موجب درمان آلرژی و دیگر مشکلات سلامتی مرتبط با آن می شود.
با ترکیب کورکومین موجود در زردچوبه با گیاهان دیگر مانند ریشه شیرین بیان یا عصاره کندر ماده ای بسیار موثر و قوی جهت درمان آلرژی تهیه می شود.
پس توصیه می شود که زردچوبه را در رژیم غذایی روزانه ی خود بگنجانید.
در ادامه ۲ دستورالعمل برای درمان آلرژی تهیه شده از زردچوبه معرفی می شود:
۱) ۱ الی ۲ قاشق چایخوری زردچوبه را در یک فنجان آب داغ بریزید و به خوبی هم بزنید. سپس ۱ الی ۲ قاشق چایخوری عسل به آن افزوده و دوباره به خوبی هم بزنید.
با مصرف منظم این چای زردچوبه، علائم آلرژی را بهبود ببخشید.
۲) ۱ الی ۲ قاشق چایخوری زردچوبه و ¼ قاشق چایخوری روغن زیتون را در یک لیوان آب بریزید. سپس مقدار کمی فلفل سیاه به آن افزوده و به خوبی هم بزنید تا همه ی مواد ترکیب شوند. از این ترکیب به طور مرتب استفاده کنید تا علائم آلرژی بهبود یابد.
عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *