روماکی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :

 

 نیم کیلو …………………………… جگر مرغ
 ۱۲ باریکه …………………………. گوشت گاو
 یک چهارم فنجان …………………. سس سویا
 نصف قاشق چای خوری ………….. پودر زنجبیل
 نصف قاشق چای خوری ………….. پودر چیلی
طرز تهیه :
جگر ها را دو نیم کرده، باریکه های گوشت را نیز از وسط به دو نیم کنید. هر یک از باریکه های گوشت را دور یک نیمه جگر بپیچید و با خلال دندان انتهای آن را محکم ببندید. آنها را داخل یک سینی پخت گذاشته، سس سویا را با ادویه جات مخلوط کرده روی گوشتها بریزید. نیم ساعت آن را در یخچال گذاشته و کباب پز را از قبل داغ کرده، گوشتها را از همه طرف به مدت ۲۰ دقیقه برشته کنید تا ترد شوند. روماکی ها را بصورت داغ سرو کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *