رولت حلوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

رولت حلوا


مواد لازم :‏
روغن زیتون‎………………………..‎‏ ‏‎۱ ‎لیوان‎  ‎
آرد گندم‎…………………………..‎‏ ‏‎۲ ‎لیوان‎  ‎
شکر‎…………………………….‎‏ ‏‎۳ ‎لیوان‎  ‎
کره‎……………………………..‎‏ ‏‎۱۵۰ ‎گرم
پودر هل‎………………………….‎‏ ‏‎۱ ‎قاشق چایخوری‎  ‎
آب‎………………………………‎‏ ‏‎۳ ‎لیوان‎  ‎
گلاب‎……………………………..‎‏ ‏‎  ½ ‎لیوان‎  ‎
نان میکادو‎………………………..‎‏ مقدار لازم
‎ ‎
طرز تهیه‎ : ‎
درون قابلمه شکر ، آب و گلاب بریزید و مخلوط کنید سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آمده و شکر ‏حل شود‎.‎
در این فاصله آرد را درون قابلمه دیگری روی حرارت متوسط قرار دهید و با قاشق چوبی ۳۰ دقیقه هم بزنید تا بوی خامی ‏آرد گرفته شود و آرد ترد شود سپس روغن زیتون و کره را به آرد اضافه نمائید‎.‎
‎ ‎
با حرارت ملایم مخلوط آرد و روغن زیتون را تفت دهید تا رنگ آرد تغییر کند سپس کم کم شربت آماده را اضافه نمائید و مدام هم ‏بزنید ، انقدر هم بزنید تا حلوا جمع و سفت شود سپس پودر هل را اضافه نمائید‎.‎
‎ ‎
نان میکادو را روی نایلون فریزر‎ ‎قرار دهید سپس حلوای داغ را روی نان میکادو پخش کنید ( حلوا حتما باید داغ باشد ) ، با ‏دست نان را لوله کنید سپس درون یخچال قرار دهید تا حلوا خنک شود ، پس از خنک شدن حلوا را بصورت رولت برش ‏بزنید و با پسته ، نارگیل و‎ … ‎تزئین و سرو نمائید‎.‎
‎ ‎
نکته ها‎ : ‎

در صورتی که نان میکادو ضخیم بود میتوانید مقدار بسیار کمی آب روی ان اسپری کنید‎.‎

البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خونی انتخاب شود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *