روز جهانی روغن زیتون

مطلب را به اشتراک بگذارید

روز جهانی روغن زیتون

کمیته بین المللی المپیک در روز ۲۴ نوامبر با حضور هیئت های نمایندگان کشورها، نمایندگان بخش و اعضای هیئت دیپلماتیک روز جهانی روغن زیتون را جشن گرفتند و ۲۴ نوامبر را روز جهانی روغن زیتون نامیدند.

در این مراسم، مدیر اجرایی با خواندن اعلامیه ای تحت عنوان ” زیتون را انتخاب کنید تا سلامت بدن را تضمین کنیم” جلسه را آغاز کرد. این بیانه حاکی از نقش برجسته زیتون در رشد اقتصادی و اجتماعی در تعدادی از کشورها به عنوان راه حل مبارزه با گرمایش جهانی بود.

روغن زیتون فرابکر ارگانیک ۰.۵ لیتری

روغن زیتون فرابکر ارگانیک

نماینده کشاورزی کشور اسپانیا، دبیر کل غذا و کشاورزی، آقای کارلوس کاباناس از کمیته بین المللی زیتون و کشورهای عضو این مجموعه در خواست کرد تا روغن زیتون را به عنوان مرجع مواد غذایی و داشتن کیفیت بسیار خوب برای پخت و پز غذا در سراسر جهان، اعلام کنند.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *