راه های استفاده از دانه چیا

مطلب را به اشتراک بگذارید

راه های استفاده از دانه چیا

۲ قاشق غذاخوری دانه چیا حاوی ۱۱ گرم فیبر، ۴گرم پروتئین و ۱۳۷ کالری است.

دانه چیا غنی از امگا ۳ و املاح معدنی ضروری مثل کلسیم، فسفر و منیزیم است.

مصرف دانه چیا بسیار آسان است و می توانید از آن به راحتی استفاده کنید.

افزودن این دانه به انواع غذاها و نوشیدنی ها و میان وعده ها بهترین راه کنترل اشتها و لاغری است.

یکی از آسان ترین راه های استفاده از دانه چیا برای لاغری و کاستن اشتها، اضافه کردن آن به آب آشامیدنی است.

برای درست کردن آن کافی است ۴۰ گرم دانه چیا (یک چهارم پیمانه) را با ۴ لیوان آب (۱ لیتر) خوب هم بزنید. می توانید جهت طعم دار کردن این نوشیدنی تکه های میوه های مورد علاقیتان را اضافه کنید.

این کار جهت لاغری کمک زیادی می کند.

از این دانه ها تنها در آب آشامیدنی نیست که می توانید اضافه و استفاده کنید.

۴۰ گرم دانه چیا را در ۴ لیوان آب میوه مخلوط کنید.

این نوع آب میوه سرشار از فیبر و مواد معدنی مفید خواهد بود.

می توانید از دانه های چیا در درست کردن پودینگ استفاده کنید.

روش تهیه پودینگ دانه چیا

برای درست کردن این پودینگ ۴۰ گرم دانه چیا را با ۴ لیوان آب یا شیر مخلوط کنید و برای طعم دار کردن آن از وانیل یا پودر کاکائو استفاده کنید.

پودینگ چیا وعده مناسبی برای صبحانه یا دسر است.

دانه چیا ارگانیک ۲۵۰ گرمی

دانه چیا ارگانیک

برای درست کردن اسموتی دانه های چیا گزینه مناسبی هستند زیرا سرشار از ویتامین و املاح معدنی اند. این دانه ها را می توانید در آب خیس کنید تا ماده ای ژل مانند از خود تولید کنند سپس به اسموتی خود اضافه کنید تا از اشتها کاسته و دیرتر گرسنه شوید.

می توانید از دانه چیا به طور ساده مانند آجیل بدون خیساندن استفاده کنید. بعضی از مردم ترجیح می دهند در آب خیس کنند سپس استفاده کنند اما می توانید این کار را انجام ندهید و آن را ساده نیز استفاده کنید.دانه های چیا را روی وعده جو دوسر پرک صبحانه خود اضافه کنید و از صبحانه پر فیبر خود لذت ببرید.

از دانه های چیا می توانید برای وعده صبحانه خود استفاده کنید.

یک شب قبل در شیر خیس کنید و روز بعد با آجیل، میوه و دارچین و جو دوسر مخلوط کنید که این خود به کنترل اشتها و لاغری کمک فراوان می کند.

دانه های چیا وعده بسیار مناسبی برای میان وعده هستند، زیرا به راحتی قابل استفاده اند.

دانه های چیا را به سالاد اضافه کنید.

با اضافه کردن این دانه ها به هر سالادی طعمی متفاوت را تجربه خواهید کرد.

دانه های چیا را می توانید هنگام پخت نان نیز استفاده کنید. با اضافه کردن این دانه های ارگانیک مطمئن خواهید بود که از نان سالم استفاده می کنید.

می توانید قبل از سرخ کردن ماهی یا کتلت به جای استفاده از آرد سوخاری از دانه های چیا استفاده کنید. دانه های چیا را در خرد کن ریخته و بصورت پودر دربیاورید سپس آماده مصرف است.

همه ما می دانیم که شیرینی جات سرشار از چربی (کربوهیدرات ساده) و شکر هستند.

با اضافه کردن دانه های چیا هنگام درست کردن کیک می توانید فیبر و امگا۳ بدن خود را تامین کنید.

همچنین از دانه های چیا جهت درست کردن پنکیک نیز استفاده می شود. دانه های چیا گزینه مناسبی برای غلیظ کردن سوپ یا خورش هستند.

خرید دانه چیا OAB

دانه چیا را می توانید از وب سایت oabshop.ir تهیه کرده و یا برای اطلاعات بیشتر با شماره ۸۸۳۴۳۴۹۰ تماس بگیرید.

دانه های چیا را می توانید با جو دوسر پرک مخلوط کنید.

به راحتی بصورت دانه یا بصورت پودر شده با جو دوسر پرک مخلوط کنید و از وعده پر فیبر و امگا ۳ خود لذت ببرید.

این موضوع را در نظر داشته باشید دانه های چیا را می توانید به ماست نیز اضافه کنید.

جالبترین روش استفاده از چیا اضافه کردن آن بر روی بستنی است.

دانه های چیا تاپینگ سالمی برای بستنی خواهند بود.

دانه های چیا به عنوان خمیر پیتزا نیز قابل استفاده هستند همچنین برای درست کردن فلافل بهترین گزینه هستند.

درست کردن این نوع فلافل برای گیاه خواران گزینه بسیار مناسبی است و به راحتی می توانید با سبزیجات مورد علاقه خود مخلوط کنید و از وعده سالم خود لذت ببرید.

دانه چیا را می توانید به انواع نوشیدنی ها مانند قهوه و نسکافه نیز اضافه کنید.

 عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *