رابطه چاودار پرک و دیابت
چاودار پرک حاوی فیبر بالایی است. داشتن املاح معدنی بسیار در چاودار پرک نظیر فیبر و منیزیم سطح گلوکز خون را کنترل می کند.
غلات کامل نظیر چاودار پرک و کینوا، دیابت نوع ۲ را کنترل می کند.کسانی که به دیابت نوع ۲ مبتلا هستند می تواند چاودار را جایگزین گندم کنند زیرا چاودار بر روی گلوکز بدن تاثیری کمتری دارد. گندم به سرعت جذب بدن می شود و سطح قند خون فرد بالا می رود.دلیل اینکه چاودار بعد از هضم، کمتر بر روی انسولین بدن تاثیر می گذارد وجود فیبر و کربوهیدرات پیچیده است، در حالی که گندم کربوهیدرات ساده بوده و عامل دیابت است.
چاودار پرک غنی از منیزیم و ۳۰۰ نوع آنزیم است که این آنزیم ها از گلوکز و انسولین موجود در بدن استفاده می کنند.تحقیقات اخیر به این نکته اشاره دارد که مردمی که از غلات کامل نظیر چاودار پرک استفاده می کنند شاهد کاهش دیابت نوع ۲ هستند. دلیل کاهش دیابت نوع ۲ در این افراد وجود منیزیم در چاودار پرک است.
چاودار پرک صبحانه فوری ۲۰۰ گرمی
طبق تحقیقات گزارش شده در مجله تغذیه سالم در آمریکا چاودار پرک گزینه ای ایده آل برای افراد مبتلا به دیابت است.مطالعات حاکی از این است که مصرف چاودار و غلات کامل (جو دوسر) باعث کاهش خطر دیابت تیپ ۲ می شود. پس مصرف چاودار و جو دوسر برای افراد دیابتی نسبت گندم بهتر است.
چاودار پرک به کندی تجزیه میشود و در نتیجه، بالا رفتن قند خون ناشی از مصرف آن به آرامی صورت میگیرد و از این رو، برای بیماران دیابتی غله ای مناسب محسوب میشود. چاودار سبب عبور سریعتر مواد غذایی از دستگاه گوارش میشود و از ماندن غذا در سیستم گوارشی و ایجاد یبوست جلوگیری میکند و از بهترین غلات جهت جلوگیری از یبوست است.
عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.