دمی گوجه فرنگی

مطلب را به اشتراک بگذارید

دمی گوجه فرنگی

  مواد لازم :
پیاز……………………………. دو عدد

روغن زیتون……………………. یک و نیم فنجان

سیب زمینی………………….. ۷۵۰ گرم

زعفران…………………………. یک چهارم قاشق چای خوری

گوجه فرنگی…………………….  یک کیلو

برنج…………………………….. چهار فنجان

طرز تهیه :

دو عدد پیاز را در یک و نیم فنجان روغن سرخ می‌کنیم. یک کیلو گوجه فرنگی را ریز خرد کرده، یا در مخلوط کن می‌ریزیم و یا رنده می‌کنیم سپس همراه کمی نمک به پیاز داغ اضافه می کنیم. گوجه را در روغن زیتون تفت داده تا به روغن بیفتد. سپس سیب زمینی‌ها را خرد کرده، همراه کمی نمک اضافه می‌کنیم. در ظرف را گذاشته تا سیب زمینی‌ها نیم پز شود.

چهار فنجان برنج را شسته، همراه دو قاشق مربا خوری سرپر نمک اضافه می‌کنیم. سپس چهار فنجان آب اضافه کرده، در ظرف را می‌گذاریم و گاهی آن را هم می‌زنیم تا برنج نیم پز شود سپس در صورت دلخواه کمی زعفران دم کرده اضافه کرده و آن را با شعله کم حدود یک ساعت دم می‌کنیم.

توجه : تمامی مواد فوق را می توانید بر اساس گروه خونی خود ، تغییر دهید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *