دلمه

مطلب را به اشتراک بگذارید

دلمه

 مواد لازم
گوشت شتر مرغ چرخ شده …………. یک کیلو (۱۶۵۰ کالری)
سویا خشک …………………….. ۱۰۰ گرم (۴۱۶ کالری)
برنج ……………………………. ۱۰۰ گرم (۳۶۵ کالری)
سبزی دلمه ……………………… ۱۲۰۰ گرم (۱۶۸ کالری)
جو دو سرپرک …………………. ۱۰۰ گرم (۳۸۰ کالری)
روغن زیتون …………………… ۲۰۰ گرم (۱۸۰۰ کالری)
برگ مو ……………………….. به مقدار کافی (۲۰۰ کالری)
نمک و ادویه …………………… به مقدارکافی

طرز تهیه 
ابتدا ده دقیقه سویا را بجوشانید سپس سویا را بشویید و کاملا آب آن را بگیرید. برنج را نیز از چند ساعت قبل خیس کنید سبزی را خرد کرده و تمام مواد ذکر شده در بالا را مخلوط نمایید و به اندازه دلخواه درون برگ مو قرار دهید و بطور فشرده در یک قابلمه قرار داده تا فضای خالی زیادی نداشته باشد و روی آن آب بریزید تا سطح دلمه را فرا گیرد و سپس به مدت دو ساعت با شعله آرام دلمه را بپزید تا آب دلمه جمع شود .توجه داشته باشید بر اساس گروه خونتان می توانید مواد مصرفی را تغییر دهید. برای مثال سویا برای گروه خون B مناسب نمی باشد . دارندگان گروه خون B از برنج و جودوسر بیشتری استفاده کنند و دارندگان گروه خون O بنا به سلیقه می توانند از گوشت گوساله یا گوسفند استفاده نمایند در صورت تمایل می توانید در دلمه از ۱۰۰ گرم لپه استفاده کنید، توجه داشته باشید که لپه را ۱۰ ساعت زودتر خیس کنید . بعضی از هم وطنان عزیزمان در دلمه از آلو نیز استفاده می کنند .

کالری این غذای خوشمزه …………..۴۹۷۹

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *