دلایلی برای اجتناب از مصرف گلوتن و گندم

مطلب را به اشتراک بگذارید

دلایلی برای اجتناب از مصرف گلوتن و گندم

دانه های حاوی گلوتن، که مهمترین آن گندم است، با مضراتی همراه است. 
گلوتن ترکیبی پروتئینی است که ۸۰ درصد گندم را در بر می گیرد. این ماده نه تنها برای بیماران سلیاکی مضر است، بلکه به سایرین نیز آسیب می زند. 
پس تا حد امکان از مصرف گندم و فرآورده های آن، انواع نان ها، خودداری کنید.
در ادامه به برخی از آسیب هایی که گلوتن به سلامت افراد وارد می کند می پردازیم.
گلوتن باعث التهاب روده می شود.

گلیادین، مشکل زا ترین پروتئین گلوتن، بسیار شبیه به سایر پروتئین های موجود در اندام هایی مانند تیروئید یا پانکراس است. آنتی بادی های علیه گلیادین، به این ارگان ها حمله کرده و در نهایت موجب ایجاد بیماری هایی از قبیل کم کاری تیروئید و دیابت نوع ۱ می شوند.

جو دوسر پرک صبحانه

برای تهیه و خرید جو دوسر پرک به وب سایت oabshop.ir مراجعه کنید و برای اطلاعات بیشتر با شماره ۸۸۳۴۳۴۹۰ تماس بگیرید.

اثر التهابی گلوتن در روده باعث اکسیداسیون و مرگ زودرس سلول های روده می شود.  این امر موجب نشت روده شده، و باعث می شود که انواع باکتری ها و سموم به خون وارد شده و در سیستم ایمنی بدن مشکل ایجاد کنند.  
نشت روده همچنین به این معناست که غذا به خوبی هضم نمی شود و مواد مغذی آن جذب نمی شود.  

آنتی بادی علیه گلوتن همچنین ممکن است به بافت قلب حمله کرده و موجب ایجاد بیماری های قلبی و عروقی شود.
گلوتن همچنین ممکن است با برخی از سرطان ها نیز در ارتباط باشد.

بهترین غله مناسب کدام است؟

جودوسر و برنج، هر دو از بهترین غلات بدون گلوتن هستند که برای بدن ضرری ندارند. به ویژه جودوسر که نه تنها گلوتن ندارد، بلکه تنها غله مناسب افراد سلیاکی بوده و از سوی انجمن قلب و دیابت آمریکا نیز به عنوان بهترین غله برای درمان دیابت و کاهش کلسترول معرفی شده است. از این غله ی سودمند می توان انواع سوپ، آش و صبحانه های سرد و گرم تهیه کرد.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *