دسر چیزکیک و نوتلا

مطلب را به اشتراک بگذارید

دسر چیزکیک و نوتلا


مواد لازم :‏
بیسکوییت شکلاتی‎…………………‎‏ ‏‎۱۲ ‎عدد‎ ‎
کره‎……………………………..‎‏ ‏‎۳ ‎قاشق غذاخوری
پودر قند‎…………………………‎‏ ‏‎۳ ‎قاشق غذاخوری‎ ‎
فندق بو داده‎………………………‎‏ ‏‎۱۰ ‎عدد
پنیر ماسکارپونه یا خامه ای‎………..‎‏ ‏‎۲۰۰ ‎گرم‎ ‎
نوتلا‎…………………………..‎‏ ‏‎۲۰۰ ‎گرم
خامه‎………………………….‎‏ ‏‎۲۰۰ ‎گرم‎  ‎
خامه و شکلات تلخ‎……………..‎‏ برای تزیین
‎ ‎
طرز تهیه‎ : ‎
بیسکوییت های شکلاتی را داخل کیسه فریزر بریزید و بکوبید تا خوب خرد شوند ، کره را ذوب کنید و با ‏بیسکوییت ها مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید سپس این خمیر را داخل لیوان یا ظرف دسر بریزید ( میتوانید به جای ‏بیسکوییت و کره از کیک شکلاتی هم استفاده کنید).‏
‎ ‎
خامه ، پنیر ماسکارپونه و نوتلا ( کرم شکلاتی لیوانی )‏‎ ‎را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا یکدست شود ( از خامه ‏ساده هم میتوانید استفاده کنید اما پیشنهاد میشود برای بافت بهتر خامه را فرم دهید سپس با پنیر و نوتلا مخلوط کنید).‏
‎ ‎
مواد را داخل قیف بریزید و روی بیسکوییت ها را با آن پوشش دهید ، برای تزیین روی چیز کیک مقداری خامه را با پودر ‏قند مخلوط کنید و روی چیز کیک بریزید‎.‎
‎ ‎

پس از اضافه کردن خامه مقداری فندق بو داده خرد شده و شکلات رنده شده را روی خامه بریزید ، ظرف دسر را حداقل ۲ ‏ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود سپس سرو کنید‎.‎

البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خونی انتخاب شود. بطور مثال : مصرف فندق برای گروه های خونی B و AB مضر است، برای گروه خونی A بلامانع و برای گروه خونی O سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *