دستور پخت کوفته با بلغور جو دوسر

مطلب را به اشتراک بگذارید

دستور پخت کوفته با بلغور جو دوسر

 

مواد لازم :

  • بلغور جو دوسر پخته شده ………………. نصف فنجان
  • پیاز خرد شده ………………. یک سوم فنجان
  • نمک دریا ……………. ۱ قاشق چایخوری
  • فلفل ……………. ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر سیر ………….. نصف قاشق چایخوری
  • گوشت چرخ کرده ………….. نیم کیلو
  • روغن زیتون ……………… ۲ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای سس زغال اخته :

  • سس قرمز ………….. یک سوم فنجان
  • سرکه سیب ………..  یک قاشق چایخوری
  • زغال اخته ……….. ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

برای آماده کردن کوفته ها، ابتدا گوشت، بلغور جو دوسر، پیاز، نمک دریا و فلفل، پودر سیر را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس داخل ماهیتابه با روغن زیتون تقت دهید. برای آماده کردن سس، تمامی مواد ذکر شده را مخلوط کنید و روی کوفته ها اضافه کنید و به مدت ۴۵ دقیقه منتظر بمانید تا سس کاملا جذب کوفته ها شود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *