دستور پخت تخم کتان بو داده با سینه مرغ

مطلب را به اشتراک بگذارید

دستور پخت تخم کتان بو داده با سینه مرغ :
 
مواد لازم : (تعداد ۱ نفر) (زمان ۲۵ دقیقه)
۲-۱ عدد سینه مرغ بدون استخوان
۱ قاشق چای خوری روغن زیتون
۲/۸ فنجان پودر سوخاری
۲ قاشق چای خوری تخم کتان بو داده
کمی پودر سیر، فلفل سیاه، جعفری و پنیر پارمزان
دستورالعمل :
سینه مرغ را شسته و اجازه دهید خشک شود سپس در روغن زیتون بخوابانید. تخم کتان، پودر سوخاری، پودر سیر، فلفل سیاه، پنیر پارمزان و جعفری را در کیسه فریزر بریزید و خوب تکان دهید تا مخلوط شوند. سینه های مرغ را در ظرف مخصوص فر قرار دهید و مخلوط چاشنی ها را روی آن بپاشید تا کاملاً سطح سینه های مرغ را پوشش دهد. ظرف را در فِر با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سلسیوس (۳۹۰ درجه فارنهایت) قرار دهید. به مدت ۲۵ دقیقه و یا تا زمانی که رنگ سینه مرغ قهوه ای طلایی رنگ شود. نوش جان.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *